Інформаційні матеріали

  • Прес-служба

«Європейська Солідарність» не дозволить монобільшості вичавлювати останні гроші з мікробізнесу

І далі буденне питання: як жити, що їсти, чим годувати дітей?

Біля стін парламенту в перших рядах – полтавці. Підприємці, ремісники захищають власні права.

Ще вчора, а точніше рік тому, детінізувати економіку влада в особі «Слуг» почала з найбільш вразливих. Під покровом реформаторства і детінізації ухвалено закони № 128 і № 129. І вже з наступного року платники єдиного податку другої—четвертої груп, наприклад, зобов’язані будуть використовувати касові апарати.

Влада аргументувала: РРО в смартфоні — зручно і безкоштовно. Але ні для кого не секрет, що на місцях немає стабільного сигналу Інтернет-покриття.

Влада стверджує: необхідно наповнювати бюджет. І втричі збільшує штрафи за порушення касової дисципліни, тим самим даючи карт-бланш для проведення перевірок контролюючим органам.

Влада заявляє: мікробізнес обманює державу і відстоює «право на тінь».

До речі, офіційні дані свідчать про протилежне. Тільки за минулий рік спрощенці задекларували майже 39 мільярдів гривень, а ще створюють робочі місця, сплачують податки, а від держави їм потрібно одне — не заважати.

А депутати роблять своє. Яскрава ілюстрація — скасування паперової Книги обліку доходів для ФОПів.

Я особисто звернулася щодо підробки тексту закону до правоохоронних органів із заявою. І впевнена, що спільно з вами, підприємцями, ми дочекаємося повного та об’єктивного досудового розслідування.

А ще я запевняю: «Європейська Солідарність» як парламентська опозиція не дозволить монобільшості знищити спрощену систему оподаткування та вичавлювати останні гроші з мікробізнесу.

Ми будемо наполягати на невідкладному розгляді законопроектів № 3853–1 і № 3993–1 та повернемо підприємцям право на спокійне життя. І тільки після цього розпочнемо діалог з підприємцями щодо заохочувальних механізмів застосування ними РРО в майбутньому.

Геть небайдужість!

Рухаємося далі!

Разом ми — сила!

Я всім серцем підтримую #SaveФОП.


Ваша Ніна ЮЖАНІНА
16.09.2020, «Полтавщина»

Ніна Южаніна

  • Перегляди: 292

Читайте також: